OuroOvenlysgardiner.dk » Om Ouro » Ovenlysgardiner

Ovenlysgardiner

Ovenlysgardiner som passer perfekt i dit tagvindue. Bloc tagvinduesgardiner fremstilles i materialer af høj kvalitet. Bloc har et bredt udvalg i farver, både mørklæggende og lysgennemtrængelige. Om sommeren holder gardinerne den værste varme ude og om vinteren isolerer de dit hus. Du kan spare meget på energiregningen.

Bloc tagvinduesgardiner passer i alle tagvinduer. Montering af det robuste kassettesystem er ganske lige til med “Easy Fit” systemet. Alle kan gøre det! Bloc tagvinduesgardiner fås i mange forskellige stoffer, så der er altid et stof, som passer fremragende til dit interiør. Du kan vælge mellem lysgennemtrængeligt stof eller stof, som mørklægger fuldstændigt.

Bloc tagvinduesgardiner passer til tagvinduer fra alle producenter. Ved blot at vælge producenten af dit tagvindue og angive koden på tagvinduet får du med garanti et tagvinduesgardin, som passer perfekt, og til en overkommelig pris. Hvis du ikke kan finde producenten af dit tagvindue på vores liste, så kan du bestille et skræddersyet tagvinduesgardin hos Bloc for en utrolig lav pris.

Bloc tagvinduesgardiner er meget solide. Derfor er der som standard 3 års garanti på Bloc tagvinduesgardiner. Lige meget hvilket tagvindue du har, kan du altid finde et gardin i den bedste kvalitet og til den bedste pris hos Bloc. Priser fra 435,00 DKK

Ovenlysfunktioner

1. Dobbelt låsemekanisme for fuldstændig lukning af rullegardinet.
2. Slanke sidestyr i aluminium for et stramt look og mørklægningsfunktion.
3. Stofbeskyttelsescover for beskyttelse mod UV-lys.
4. Stilfuldt aluminiumsystem fås i sølv, hvid og creme.
5. Nem montering med bare 4 skruer og et smart kædefrit system.
6. Indlagte hårstrips for ultimativ lys- og varmekontrol.
7. Stort sortiment med mere end 100 forskellige stoffer.
8. Maksimale mål : bredde 1500mm, højde 1500mm.

Køb Bloc tagvinduesgardiner til dit tagvindue:

VELUX ®FakroRotoRoofliteDakstraVores anmeldelser