Om Ouro

Ouroovenlysgardiner.dk er eksklusiv importør og distributør af Bloc produkter i bl.a. Holland. Det innovative, nemt at montere og energibesparende design fra Bloc fås kun på Blocrullegardiner.dk.

Mærket Bloc udtænkes, udvikles, produceres og sendes fra det ultramoderne high-tech lab i Nordirland. Specialiserede ingeniører og dedikerede teknikere arbejder tæt sammen for at udvikle det nyeste, mest innovative rullegardin på markedet til dig. Deres målsætning er at lave simple, smarte og innovative rullegardiner, som altid fungerer. Hertil bruger de pragtfulde stoffer og holdbare, pålidelige komponenter. Blocrullegardiner skræddersyer en løsning til alle vinduer i dit hus. Store vinduer, små vinduer eller tagvinduer. Det er lige meget. Der er altid et system, som passer. Gardinerne kan hænges op overalt. I kolde rum med træk sørger de for behagelig isolering og i lyse soveværelser sørger de for mørklægning, når det er nødvendigt. Du kan bruge det samme stof til alle vinduer og alle vores systemer, da alle gardiner skræddersyes efter mål. Et tagvindue ved siden af et almindeligt vindue? Intet problem: stofferne og systemerne er identiske.

Bloc ønsker at skille sig ud med skræddersyede produkter i mange forskellige farver, fra simple gardiner til systemer med smukke detaljer og tilbehør og alt der imellem. Det er dit valg. Bloc garanterer et rullegardin i høj kvalitet, som skræddersyes til dig for en yderst konkurrencedygtig pris. Det patenterede EasyFit-system gør montering ganske lige til. BlocOut-systemet mørklægger fuldstændigt og isolerer. Du kan spare op til 46% på din energiregning med gardinet. Det er ikke for ingenting, at det er valgt til “Energibesparende produkt 2012” af det uafhængige engelske Blinds and Shutters Association.
 

Nyheder

Den første præsentation af Bloc ved messen British Blinds & Shutters Association

D. 7.-9. oktober 2012 blev Bloc for første gang præsenteret ved messen “British Blinds & Shutters Association” i Coventry. Det var en overvældende succes. Standen blev besøgt af mange interesserede parter. De kunne se og prøve hele vores produktsortiment. Det prisvindende BlocOut-system var populært pga. af dets energibesparende egenskaber. Desuden var der stor interesse for vores motoriserede rullegardiner, tagvinduesgardinerne til alle typer af tagvinduer og vores patenterede EasyFit-kassettesystem, som kan bruges med almindelige rullegardiner såvel som tagvinduesrullegardiner, men også til foldegardiner og zebragardiner.


Overrækkelse af prisen “Energibesparede produkt 2012” af formanden for den uafhængige "British Blinds and Shutter Association".

Præsentation af Bloc Rolgordijnen ved messen “Grand Designs Live” i Birmingham
Bloc Rolgordijnen har præsenteret sig på messen “Grand Designs Live” i Birmingham. Denne messe fokuserer på forbrugere og gør-det-selv entusiaster. Vi så det som nyttigt, at vise dem fordelene og enkelheden ved Bloc-systemet. EasyFit-systemet scorede gode point. Ligesom det energibesparende BlocOut-system. Alle 4000 foldere var givet væk ved dagens afslutning. Nu har vi travlt med alle bestillingerne!

Vores anmeldelser

Hvorfor Ouro Rullegardiner?

Bloc
1. Værdi for pengene
Alle Bloc rullegardiner er i gennemsnit 50% billigere end lignende produkter fra originale producenter.
 
2. Dele i topkvalitet
Hvert rullegardin er sammensat af komponenter i den bedste kvalitet og derfor meget solidt. Det genspejles i garantien på vores produkter.

3. Tre års garanti!
Hvert Bloc rullegardin kommer med tre års garanti, en tillidserklæring til vores produktdesign og komponentkvalitet.
 
4. Meget nem montering
Bloc rullegardiner passer perfekt til de vinduer, som de er designet til. Derfor er montering meget nem og du behøver ingen specielle værktøjer. Bloc leverer ikke universalsystemer, men skræddersyede produkter, som du kan montere på få minutter.
 
 5. Strålende farver, de nyeste trends
Du kan vælge mellem mange farver, både mørklæggende og lysgennemtrængelige. Vi holder vedvarende øje med de sidste trends, så du altid kan finde den rigtige farve til dit interiør.
 
6. God kundeservice
Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med dit Bloc gardin og din shopping-oplevelse. Vi besvarer gerne dine spørgsmål inden eller efter dit køb.
 
7. Hurtig levering
Du modtager dit skræddersyede Bloc rullegardin inden for 7-9 hverdage.
 
8. Bloc tager ansvar for miljøet
Bloc rullegardiner er 100% genanvendelige. Komponenterne leveres af leverandører tæt på fabrikken, ikke fra den anden siden af kloden. Det reducerer miljøbelastningen så meget som muligt.

 


Vores anmeldelser