OuroOvenlysgardiner.dk » Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg størrelsen og/eller typekoden på mit VELUX ® , Roto, Dakstra, Rooflite eller Fakro tagvindue?


velux kode

Størrelsen og/eller typekoden er angivet på en plade på siden af tagvinduet. På Roto sidder den for det meste bag en blå eller rød klap.

Jeg kender ikke mærket på mit tagvindue. Kan du hjælpe mig?

Intet problem. Alle producenter af tagvinduer findes på vores webside og derudover kan vi skræddersy rullegardiner til alle typer og størrelser af tagvinduer. Send os en e-mail med bredde- og højdemålene på det synlige rudeglas i dit tagvindue og vi vil straks give dig besked om, hvad du skal bestille.

Til hvilke lande leverer I tagvinduesgardiner?

Vi leverer vores tagvinduesgardiner til de fleste lande i Europa. Du kan vælge landet, som dine gardiner skal sendes til, via drop down-menuen under bestillingsproceduren.

Hvad er den gennemsnitlige leveringstid på mine produkter?

Alle vores rullegardiner skræddersyes på vores fabrik. Standard forsendelsestiden på din bestilling er 9-11 hverdage. Du modtager en e-mail med en bekræftelse og tracking-kode, så snart din bestilling er afsendt. Denne tracking-kode kan du bruge til at følge din pakke på www.dpd.dk under "pakkenummer". Så kan du præcis se, hvor din pakke befinder sig og hvornår den bliver leveret.

Jeg har modtaget en e-mail med min DPD-tracking-kode, men når jeg klikker på linket får jeg at vide, at koden ikke kendes af DPD.

Alle vores rullegardiner skræddersyes på vores fabrik.

Jeg er ikke nogen erfaren montør. Er jeres tagvinduesgardiner og rullegardiner nemme at montere?

Du behøver ikke at være en erfaren montør for at montere vores tagvinduesgardiner eller rullegardiner. Det eneste du behøver er en skruetrækker og 5 minutter. Se hvor let det er på monteringsvideoen.

Jeg har bestilt den forkerte størrelse eller farve. Kan jeg bytte?

Det er intet problem, hvis det drejer sig om et tagvinduesgardin i et standardmærke eller -type. Send os en e-mail med dit problem og returner produktet inden for 30 dage. Men vi tager 74,80 kr per gardin i gebyr som kompensation for håndtering. Hvordan fungerer det?:

1. Du returnerer dit gardin eller gardiner med angivelse af bestillingsnummeret til:
BlocBlinds
Mr. Tony McGuckin
Unit B8-B9
The Business Centre
Tobermore Road
Draperstown
BT45 7AG
Northern Ireland

2. Du giver os besked, når du har sendt pakken.
Når vi har modtaget gardinet, får du købssummen minus 74,80 kr per gardin tilbage. Du kan så bestille og betale de korrekte gardiner via vores webside.

Hvorfor er I billigere end originale tagvinduesgardiner fra VELUX ® , Fakro, Roto, Rooflite, Dakstra osv.? Er det fordi I leverer en dårligere kvalitet?

Vi er så overbeviste om kvaliteten på vores system, at vi gerne vil give tre års garanti. Alle vores tagvinduesgardiner bliver individuelt kontrolleret og skræddersyes efter målene på dit tagvindue. Så selv om vi tilbyder konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med designet og på kvaliteten af vores produkter.

Hvad er forskellen på jeres BlocOut mørklægningssystem i forhold til andre ikke-originale tagvinduesgardiner og rullegardiner, som er tilgængelige?

Vores rullegardiner har en meget vigtig designegenskab, som er unik og som andre lignende typer ikke har. For at være 100% mørklæggende skal et rullegardin være forsynet med en beskyttende kassette, som er helt lukket. Også på bagsiden af kassetten.

Alle vores mørklæggende BlocOut rullegardiner og Premium tagvinduesgardinsystemer har denne egenskab. Det giver en række fordele. Det holder lysskæret fra toppen væk, når gardinet er helt lukket. Det forhindrer, at der kommer striber på stoffet, fordi solen ikke konstant skinner på et punkt, når gardinet hænger på en bestemt måde. Det forhindrer ligeledes, at du beskadiger stoffet under montering, fordi du rammer det med værktøj eller lignende.

Du får altså mere for pengene, idet vi tilbyder en bedre kvalitet, tre års garanti og et bredt udvalg i farver og stoffer.

Mit tagvindue sidder højt. Kan du hjælpe?

The sky is the limit med en stang til dine Bloc rullegardiner. Bestil stangen, som både kan bruges til dine rullegardiner og tagvinduesgardiner. Vi har også fjernbetjeninger, som du kan bruge til 1 type af vores rullegardiner.

Hvad er største- og mindste målene på jeres standard rullegardin-, kassetterullegardin- og BlocOut rullegardinsystemer?

  • Standard rullegardinet kan laves maksimalt 3000 mm bredt og 3000 mm højt og minimalt 300 mm bredt og 300 mm højt.
  • Kassetterullegardinet kan laves maksimalt 1800mm bredt og 2000 mm højt og minimalt 300 mm bredt og 300 mm højt.
  • BlocOut rullegardinet kan laves maksimalt 1800mm bredt og 1600 mm højt og minimalt 300 mm bredt og 300 mm højt.

Jeg ønsker mørklægningsstof. Er sort mere mørklæggende end hvidt?

Nej, det er lige meget hvilken farve du vælger til det indvendige stof. Alle vores mørklægningsstoffer er 100% mørklæggende. Det skyldes den hvide udvendige solafskærmende coating på alle vores mørklægningsstoffer. Dit rum forbliver dejligt varmt om vinteren og køligt om sommeren.

Der sidder ligeledes hårstrips på aluminiums sideskinnerne, som holder lys og luftstrømme ude. Det betyder 46% mindre tab af varme ved enkelt glas, 33% mindre tab af varme ved dobbelt glas og 12 % mindre tab af varme ved tredobbelt glas.

Jeg er i tvivl om farven på stoffet. Kan jeg bestille stofprøver?

Ja, det er ikke noget problem. Vi sender tre stofprøver til dig for 22,44 kr

Jeg har en vinduesramme i plastik. Kan jeg montere jeres system på den?

Ja, det kan du sagtens. Under plastiklaget sidder en kerne af træ. Det er lige så let at skrue skruer i sådan en ramme, som i en træramme.

Hvad er forskellen mellem jeres standard tagvinduesgardiner og jeres premium tagvinduesgardiner?

Klik på tagvinduesgardiner på vores webside for at se forskellen mellem de forskellige systemer.

Kan jeg rulle rullegardiner op og ned til ethvert punkt?

Vores standard og premium tagvinduesgardiner kan rulles op og ned til ethvert punkt ved hjælp af et kædeløst patenteret system. Vores budget tagvinduesgardiner kan rulles op og ned til tre faste punkter.

Vores anmeldelser