OuroOvenlysgardiner.dk » Elektrisk ovenlysrullegardin

Elektrisk ovenlysrullegardin

Åbn og luk dine ovenlysrullegardiner med en fjernbetjening. Velegnet til tagvinduer fra VELUX®, Fakro, Roto, Dakstra og Okpol.

Forbedr komforten i din stue med et elektrisk ovenlysrullegardin

Er det svært at nå dine ovenlysvinduer, eller vil du have, at alt i din bolig skal automatiseres? Så er disse elektriske ovenlysrullegardiner en ideel mulighed. Takket være solpanelet oplader batteriet sig selv i løbet af dagen. Du kan åbne eller lukke ét eller flere ovenlysrullegardin med et tryk på en knap.
  • Meget nem installation på seks minutter
  • Nem betjening via en fjernbetjening
  • Batteriet oplader sig selv via solpanelet
  • Montering uden boring
  • Ideel til svært tilgængelige vinduer
  • Op til 15 gardiner kan betjenes med én fjernbetjening

Hvordan bestiller jeg et elektrisk ovenlysrullegardin?

At bestille er meget let. Muligheden for at motorisere dit tagvinduesrullegardin tilbydes på produktsiden under trin tre, efter valg af typen af tagvinduesrullegardin. Den samlede pris afhænger af størrelsen på dit ovenlysvindue og farven på stoffet. Motoriseringsmuligheden har et fast tillæg.

Ikke alle tagvinduer er egnede til en motoriseret version. Hvis dit tagvindue er egnet til en automatiseret version, vil vi vise dette på produktsiden.

Bemærk venligst, at en fjernbetjening er egnet til betjening af op til 15 ovenlysvinduer, hvilket er grunden til, at den ikke er inkluderet som standard, men sælges separat. Du kan bestille fjernbetjeningen i kurven.

Hvordan installerer jeg et motoriseret ovenlysrullegardin?

Det er meget simpelt. Inden for seks minutter har du et elektrisk ovenlysrullegardin . Se denne video for installationsvejledningen.

 

Hvor meget koster et motoriseret ovenlysrullegardin?

Ovenlysrullegardin Tillægsgebyr
Egnet til VELUX® + DKK 1488
Egnet til Fakro/Roto/Okpol/Rooflite + DKK 1788
Fjernbetjening + 150 kr.

Vores anmeldelser